Accident Brașov: 8 persoane rănite, trei mașini făcute praf. Vezi aici Video:

Last Updated on martie 7, 2016 Două autoturisme și un microbuz au fost implicate într-un accident ieri în jurul orei 16.30, la ieșire din Brașov spre Lunca Cîlnicului. Opt persoane au fost rănite în urma acestui accident și au fost transportate la spital cu echipajele SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU ) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut la ieşire din Braşov spre Lunca Cîlnicului, după ce două autoturisme şi un microbuz de transport persoane în care se aflau 20 de persoane, s-au ciocnit.
În urma impactului, opt persoane au fost rănite, printre care şi o fată de 16 ani.

La locul accidentului s-a intervenit cu trei echipaje SMURD şi o ambulanţă. Cei şaptea adulţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri, iar minora la Spitalul de Pediatrie Braşov. Toate victimele erau conştiente, fără probleme grave, informează monitorulexpres.ro.

[ads2]

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

De asemenea, alte 13 persoane din microbuz au fost uşor rănite, însă au refuzat transportul la spital.

Previous Story

Fata de 16 ani lovită pe trecerea de pietoni a decedat. Era elevă la Unirea

Next Story

Dacă Primăria Brașov nu face nimic pentru stoparea accidentelor pe trecerile de pietoni alții fac. Semnează Petiția online „VIATA MEA CONTEAZA! Avem nevoie de siguranta!”