Brașov: Schaeffler România face angajări la Târgul de Cariere

Last Updated on martie 5, 2016 În perioada 8-9 martie la Casa Armatei din Brașov are loc Târgul de Cariere, ocazie cu care Schaeffler România a anunțat că va căuta angajați pentru diferite posturi în cadrul companiei.
Schaeffler România caută la Târgul de Cariere de la Brașov ingineri, programatori IT, developeri, coordonatori de calificare, montatori, șefi de birou, controlori de calitate.

„Schaeffler Romania, cea mai mare investitie locala, cu peste 3000 de angajati, este o companie multinationala de origine germana cu specific de activitate in productia de componente pentru industria Auto si Masini Unelte. Clientilor nostri din intreaga lume le oferim produse de inalta calitate, la standarde internationale, dezvoltate prin tehnologii moderne.

12784751_195112147522997_1940134694_n

Alatura-te echipei noastre si vei beneficia de oportunitatea de a lucra intr-un mediu caracterizat prin motivarea, aprecierea si castigarea loialitatii angajatilor. Fii alaturi de noi pentru ca impreuna sa punem lumea in miscare”, transmit reprezentanții Schaeffler Romania.

Previous Story

Accident Brașov. UPDATE. Vezi Video de la trecerea de pietoni unde o fată de 16 ani a fost lovită de o mașină:

Next Story

Fata de 16 ani lovită pe trecerea de pietoni a decedat. Era elevă la Unirea