În Brașov se va construi un mall cu o terasă de mari dimensiuni cu vedere către Munții Carpați

Last Updated on martie 29, 2016

AFI Europe România a anunțat că a finalizat achiziţia terenului de 40.000 mp din centrul oraşului Braşov, unde urmează să dezvolte un proiect cu destinaţie mixtă, care include centrul comercial AFI Palace Braşov şi proiectul de birouri clasa A AFI Park Braşov.

AFI va construi un centru comercial de 45.000 mp, dispus pe două niveluri și care va fi dezvoltat în centrul de business al Braşovului (Centru Civic). O caractereristică unică o reprezintă  terasa de mari dimensiuni cu vedere către Munţii Carpaţi, de care vizitatorii se vor putea bucura şi care va găzdui diverse evenimente şi activităţi pentru familii şi turişti. Proiectul va fi construit potrivit standardelor necesare pentru obţinerea certificării pentru construcţii „verzi” LEED Gold, informează zf.ro

„Acum ne concentrăm pe stabilirea mixului perfect de shopping si fun, pentru a oferi o experienţă completă atât braşovenilor cât şi turiştilor care vizitează oraşul. Interesul mare al retailerilor pentru acest proiect ne face încrezători că va fi unul dintre cele mai interesante centre comerciale din regiune şi mall-ul lider din oraş”, a spus David Hay, CEO AFI Europe România.

Previous Story

Brasov: ALERTĂ! O fetiţă a dispărut într-o pădure plină de animale sălbatice. 150 de polițiști și jandarmi o caută

Next Story

Brașov: MIRACULOS! Fetiţa de 4 ani dispărută a fost găsită în viață după o noapte petrecută într-o pădure