Brașov: MIRACULOS! Fetiţa de 4 ani dispărută a fost găsită în viață după o noapte petrecută într-o pădure

Last Updated on martie 29, 2016

O fetiță de patru ani a dispărut luni după amiază, de la domiciliu, din localitatea Teliu. În căutarea ei au fost mobilizați 60 de poliţişti, jandarmi și localnici din Teliu, cu ajutorul a trei câini specializaţi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov (IPJ).

Echipele de căutare au reușit să o găsească pe fetiță într-o pădure spre Budila, foarte departe de sat, în zona ştiută de localnici drept Gâtul Caprei.

“În urma activităţilor de căutare desfăşurate azi de poliţişti, jandarmi, localnici şi pădurari, sprijiniţi de câini din dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei, minora a fost găsită în viaţă azi, în jurul orei 18.00, în zona de pădure Drumul Culmii, la aproximativ 4-5 kilometri de locuinţa ei”, potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov, preluat de mediafax.ro

“Minora a fost preluată de o ambulanţă care a transportat-o la spital. Din primele verificări efectuate de personalul medical din ambulanţă a rezultat că minora nu prezintă urme de violenţă sau leziuni”, se mai arată în documentul citat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi, Alexandra Ganea, în vârstă de patru ani, a fost lăsată nesupravegheată şi a dispărut de la domiciliu luni, în jurul orei 15,00.

Previous Story

În Brașov se va construi un mall cu o terasă de mari dimensiuni cu vedere către Munții Carpați

Next Story

Brașov: JYSK deschide al doilea magazin în mall-ul Coresi