Brasov: ALERTĂ! O fetiţă a dispărut într-o pădure plină de animale sălbatice. 150 de polițiști și jandarmi o caută

Last Updated on martie 29, 2016 Polițiștii caută de ieri o fetiță de 4 ani care a dispărut într-o pădure din apropierea casei din comuna Teliu, județul Brașov.  Peste 150 de oameni, poliţişti însoţiţi de câini, jandarmi şi localnici au căutat-o toată noaptea, dar nici urmă de copilă. Părinţii se tem că fata a căzut pradă animalelor sălbatice sau că a îngheţat de frig, informează România TV.

Dispariţia a fost semnalată de mama fetiţei abia după trei ore. Ea a povestit că fiica ei a mers împreuna cu sora geamănă să ia apă de la un izvor din apropierea unei păduri. Acolo au început să se joace, iar fetiţa a fugit în pădure de unde nu s-a mai întors. Sora sa a mers acasă şi i-a povestit mamei cele întâmplate, iar femeia a hotărât să meargă singură să îşi caute fetiţa. Atunci când a văzut că nu reuşeşte să o găsească a sunat la 112.

mnbfjklo

Totodată, femeia a povestit că nu este prima dată când fetiţele merg să aducă apă, asta în condiţiile în care pădurea este foarte perculoasă. Acolo se află multe animale sălbatice.

[ads2]

Comunicatul Poliției Brașov: „În data de 28.03.2016,ora 16.54, Postul de Poliție Teliu a fost sesizat prin Serviciul 112 cu privire la faptul că azi,în jurul orei 15.00, Ganea Alexandra, 4 ani, a fost lăsată nesupravegheată și a dispărut de la domiciliul din comună.

Imediat după sesizare,polițiștii au început activitățile de căutare a minorei. La activități participă 65 de polițiști,12 jandarmi și 80 localnici,sprijiniți de 3 câini specializați ai I.P.J.Brașov.

Minora are păr blond,ochi negri,iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz și încălțată cu pantofi de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”.

Previous Story

Continental angajează 1,000 de persoane la Brașov, Timişoara, Sibiu, Iaşi

Next Story

În Brașov se va construi un mall cu o terasă de mari dimensiuni cu vedere către Munții Carpați