Video Brașov: Abuz al polițiștilor locali asupra unui artist de pe Republicii

Last Updated on februarie 22, 2016 Artistul stradal Larry Jo Silver, care îi încântă pe brașoveni și pe turiști pe străzile pietruite ale orașului, a avut o confruntare cu polițiștii locali.
Veniți să îl legitimeze artistul le-a demontat polițiștilor gestul, punct cu punct, invocând Legea pe care chiar o avea la îndemână, tipărită pe niște foi de hârtie, informează libertatea.ro

“Înca o rundă de stres, de data aceasta în Brașov. Abuzul săvârșit de această dată de către polițistul local este notarea în “carnețelul de serviciu” a datelor mele de identitate. Acest fapt nu este prevăzut in nicio lege, eu chiar citindu-i domnului politist în ce condiții se poate efectua o legitimare și ce implică aceasta. Dar așa cum spune și o veche zicala “mare este grădina și mulți au sărit gardul…”, a declarat “Artistul de stradă” pe pagina lui de Facebook, publicând filmulețul în care este abordat de polițiști.

Cu hârtiile în față, Larry Jo a citat din Legislație și Constituție, argumentând că nu tulbură liniștea publică, nu prestează servicii pentru care pretinde bani. Este doar un act cultural artistic, garantat de Constituție în virtutea dreptului la libera exprimare.

[ads2]
Vezi aici Video:

;….

Posted by Artist De Strada on Saturday, February 20, 2016

“Nu am nevoie de nicio autorizație. Este artă stradală. Haideți să vă spun eu ce drepturi aveți dumneavoastră. Nu aveți dreptul să notați datele mele cu caracter personal. O să fie al 3-lea proces pe care-l câștig.”

Previous Story

Brașov: Turnul bisericii din Rotbav s-a prăbuşit. Ceasul din turn a bătut doar de două ori, apoi s-a prăbuşit

Next Story

Cetățuia Brașovului este a orașului, nu este proprietatea Aro Palace. Noi documente descoperite în arhiva primăriei!