Brasov: Protest pentru alegeri în două tururi la locale. „La trei luni după tragedia de la #Colectiv, clasa politică încă nu a reparat alegerea primarilor”

Last Updated on februarie 3, 2016 Vineri de la ora 12, în fața Prefecturii din Brașov, va avea loc un protest în care se va cere clasei politice stabilirea organizării a două tururi de scrutini pentru alegerea primarilor. Pe Facebook a apărut și un eveniment creat de Brasov: Protest pentru alegeri în două tururi la locale. „La trei luni după tragedia de la #Colectiv, clasa politică încă nu a reparat alegerea primarilor” 1Erwin Albu
„CEREM DOUĂ TURURI LA LOCALE, PENTRU DEMOCRAȚIE ȘI LEGITIMITATE !
Cerem clasei politice din România stabilirea organizării a două tururi de scrutin pentru alegerea primarilor la alegerile locale începând cu acest an, garantând astfel reprezentativitatea democratică.

La trei luni după tragedia de la #Colectiv, clasa politică încă nu a reparat alegerea primarilor, deși alegerile locale se vor organiza în vară. Un punct important al străzii a fost revenirea la alegerile din două tururi pentru primari, pentru legitimitatea acestora.

Nu mai acceptăm baroniada locală și lipsa de legitimitate a unui primar ales dintr-un singur tur, în condițiile în care nu depășește din prima 50%+1 voturi. #toatepartideleaceeasimizerie”, scriu organizatorii.

Previous Story

Brasov: Profesorul Nicolae Souca este NEVINOVAT. Comisia de Disciplină nu aplică nicio sancțiune

Next Story

Virusul Zika nu a ajuns la Braşov. Cei doi veniți din Republica Dominicană erau doar răciți