Brasov: Profesorul Nicolae Souca este NEVINOVAT. Comisia de Disciplină nu aplică nicio sancțiune

Last Updated on februarie 3, 2016 Profesorul Nicolae Souca, acuzat de câțiva elevi că îi jignește și îi agresează fizic la orele de chimie a fost declarat nevinovat de Comisia de Disciplină, pe motiv că acuzaţiile celor cinci liceeni nemulţumiţi nu sunt susţinute de ceilalţi 95% dintre elevii profesorului.

Profesorul de chimie Nicolae Souca, de la Colegiul de Ştiinţe „Emil Racoviţă” nu va fi sancţionat.„Comisia de Disciplină a stabilit că nu poate fi aplicată nicio sancţiune atâta timp cât 95% dintre elevii chestionaţi nu au susţinut acuzele. 95% dintre elevi înseamnă 125 de elevi din clasele unde profesorul predă. Au fost doar cinci acuzaţii, patru dintre acestea din clasele de unde au fost făcute cele două reclamaţii iniţiale”, a declarat, ieri, Cristina Moldovan, director adjunct Colegiul „Emil Racoviţă”, citată de bzb.ro

În schimb Consiliul Naţional al Elevilor (CNE) „acuză direcţiunea de complicitate în cazul profesorului care abuzează elevi”.

foto:  Cocos Tatiana
foto:
Cocos Tatiana

Conducerea Colegiului „respinge categoric” aceste afirmaţii şi susţine că ele sunt „răuvoitoare”. De asemenea, Cristina Moldovan a mai precizat că elevii care au făcut reclamaţii la adresa profesorului „nu vor fi sancţionaţi. Nu s-a discutat despre vreo sancţiune aplicată în cazul acestora”.

 

Previous Story

SALVEAZĂ Brașovul ! Să nu râdă lumea de noi că am distrus 6,000 de documente vechi !

Next Story

Brasov: Protest pentru alegeri în două tururi la locale. „La trei luni după tragedia de la #Colectiv, clasa politică încă nu a reparat alegerea primarilor”