Brasov: Ioan Neculaie a fost ARESTAT pentru 30 de zile în această dimineață

Last Updated on februarie 8, 2016 Patronul echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, de spălare de bani şi de fals.
Iniţial, magistraţii Tribunalului Braşov au decis că poate fi cercetat sub control judiciar. Procurorii nu au fost mulţumiţi de decizie şi au contestat-o la Curtea de Apel Braşov.

Magistraţii au judecat cererea vineri, dar au amânat pronunţarea pentru această dimineaţă. Au emis pe numele lui Ioan Neculaie un mandat de arestare pentru 30 de zile, informează adevarul.ro

Ioan Neculaie este acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare şi spălare de bani într-un dosar cu un prejudiciu de 40 de milioane de lei.

[ads2]

Omul de afaceri alături de economistul şef al firmelor sale este acuzat că a înregistrat în contabilitatea companiei FC Braşov tranzacţii fictive pentru a obţine deducerea de TVA. De asemenea Neculaie mai este acuzat şi a scos bani din conturile FC Braşov.

Previous Story

Video Brasov: Incendiu devastator! Un depozit de mobilă a ars în totalitate

Next Story

Accident Brasov: Pieton lovit lângă trecerea de pietoni de la Prodlacta