Accident Brasov: Pieton lovit lângă trecerea de pietoni de la Prodlacta

Last Updated on februarie 8, 2016 Un alt pieton a fost accidentat sâmbătă noaptea, pe strada Buzești din Brașov, un fenomen alarmant pentru care autoritățile par incapabile să găsească o soluţie.
Şoferul unui Fiat Panda l-a surprins pe pieton, din câte se pare, la câţiva metri dincolo de trecerea de pietoni. La faţa locului au sosit două echipaje de poliţie care au deviat circulaţia pentru mai bine de o jumătate de oră pentru efectuarea de măsurători, informează bzb.ro

Un echipaj SMURD l-a preluat pe accidentat, care era incoştient, potrivit căpitanului Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

veveev

Accidentul s-a petrecut într-o zonă întunecată a străzii, unde conducătorilor auto le este mai greu să observe pietonii, mai ales dacă din sens opus circulă un alt autovehicul ale cărui faruri îi pot orbi pe şoferi.

Pe aceeaşi stradă, în urmă nu cu mult timp, s-a trasat o pistă de biciclete, fără să ţină seama de faptul că astfel banda pentru autovehicule nu mai este suficient de lată pentru acestea şi orice autobuz sau chiar autoturism mai lat ajunge pe pista de biciclete dacă nu intră pe sens opus.

Previous Story

Brasov: Ioan Neculaie a fost ARESTAT pentru 30 de zile în această dimineață

Next Story

Brasov: Două noi ansambluri rezidenţiale aprobate r în Tractorul şi Răcădău