Brasov: Două noi ansambluri rezidenţiale aprobate r în Tractorul şi Răcădău

Last Updated on februarie 8, 2016 Două noi ansambluri rezidențiale vor apărea în Brașov după ce Planul Urbanistic Zonal al acestora a fost aprobat.
Un ansamblu va apărea pe strada Nicolae Labiș, iar iniţiatorul acestui PUZ, care vizează o parcelă de 16.050 mp, este dezvoltatorul imobiliar Isaran care a ridicat deja un nou cartier rezidenţial în această zonă situată pe câmpul dintre cartierele Tractorul şi Rulmentul.

În conformitate cu documentaţia depusă la Primăria Braşov, întocmită pe baza certificatului de urbanism, blocurile care ar urma să se construiască ar urma să aibă 10 niveluri, fiind proiectate două tipuri de imobile, respectiv cu demisol (subsol), parter şi 10 etaje, dar şi cu demisol (subsol), parter, 9 etaje şi un etaj retras.

De asemenea, PUZ-ul mai prevede faptul că pentru fiecare apartament va fi amenajat şi câte un loc de parcare în interiorul parcelei deţinute de către dezvoltatorul imobiliar, scrie bzb.ro

Preţul unui apartament în blocurile amenajate de Isaran în zona Tractorul variază între 539 de euro/mp construit pentru un apartament cu două camere de 91,3 mp şi scade până la 466 euro/mp construit pentru un apartament cu patru camera de 171 mp, în conformitate cu datele prezentate pe site-ul dezvoltatorului.

[ads2]

Un alt PUZ care a fost aprobat în ultima şedinţă de Consiliul Local este pentru o suprafaţă de aproximativ 4 hectare de pe strada Vasile Alecsandri nr. 1 pentru amenajarea Alphaville 3. În conformitate cu proiectul dezvoltat de Parc Industrial Uta SA ar urma să se construiască imobile cu un regim de înălţime de până la 11 etaje.

Accesele principale către noile imobile ar urma să se realizează atât din strada principală, Carpaţilor, cât şi din Vasile Alecsandri, Temeliei şi Calcarului. Totodată, locurile de parcare sunt propuse a se realiza numai în interiorul proprietăţilor, la sol şi în subteranul construcţiei propuse.

Previous Story

Accident Brasov: Pieton lovit lângă trecerea de pietoni de la Prodlacta

Next Story

Brașov. Băsescu: Primarii PDL vor câștiga din primul tur! Mă refer aici la Scripcaru…