Video Brasov: Incendiu devastator! Un depozit de mobilă a ars în totalitate

Last Updated on februarie 7, 2016 Un incendiu devastator a avut loc astăzi la un depozit de material lemnos şi de recondiţionat mobilă din Hărman. Zece autospeciale au venit la faţa locului pentru a stinge focul.

În urma primelor cercetări se pare că  focul a pornit de la acoperiş, apoi toată hala, de 1.000 de metri pătraţi, a fost cuprinsă de flăcări. Cauzele incendiului vor fi clarificate după cercetările făcute la faţa locului.

“Incendiul s-a declansat duminica in jurul orei 5, la acoperisul depozitului si apoi a cuprins intreaga hala in care se afla material lemnos si mobila, pe o suprafata de 1000 de metri patrati.

Nu s-au inregistrat victime, dar interventia care a durat aproape cinci ore a fost deosebit de dificila datorita temperaturilor scazute si a presiunii mici din hidranti. S-a reusit localizarea incendiului inainte de a se extinde la vecinatati avand in vedere ca in apropierea acestuia se afla o tipografie si mai multe locuinte”, a spus purtatorul de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja.

Previous Story

Brașov – Cluj cu avionul din iunie 2016. Nu este o glumă!

Next Story

Brasov: Ioan Neculaie a fost ARESTAT pentru 30 de zile în această dimineață