Brasov: Cuţitarul de la Mall-ul Coresi a fost condamnat definitiv pentru tentativă de omor!

Last Updated on februarie 25, 2016 Emanuel Marian Bihaici, bărbatul care în seara zilei de 10 aprilie 2015 a înjunghiat o persoană în parcarea mall-ului Coresi, a rămas cu pedeapsa de 6 ani și 4 luni de închisoare, pentru tentativă de omor, după ce Curtea de Apel Brașov a respins apelurile inculpatului.

Curtea a considerat nefondate apelurile declarate de inculpatul Emanuel Marian Bihaici şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, menţinând sentinţa primei instanţe – Tribunalul Braşov, informează mytex.ro

La Tribunal, Emanuel Marian Bihaici a primit 6 ani de închisoare pentru tentativă la omor și 1 an de închisoare pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, apoi pedepsele au fost contopite și s-a aplicat cea de 6 ani și 4 luni de închisoare.

Complementar, s-a dispus interzicerea unor drepturi pe o perioadă de 4 ani. Din pedeapsa principală va fi scăzut intervalul petrecut în reţinere şi arest preventiv

Previous Story

Brașov: O altă fabrică va fi inlocuită cu un supermarket. „Au făcut niște măsurători volumetrice acolo pentru a vedea în ce măsură noua clădire se potrivește cu specificul zonei”

Next Story

Brasov: Primăria construiește prima trecere de pietoni „inteligentă”. Vezi ce poate „face”: