Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Alt Accident în Brasov: Persoană lovită pe trecerea de pietoni de la ONIX

Alt Accident în Brasov: Persoană lovită pe trecerea de pietoni de la ONIX

Last Updated on februarie 5, 2016 Un alt accident pe trecerea de pietoni a avut loc joi seara, în jurul orei 21:00, informează mytex.ro. Un pieton a fost lovit de un autoturism pe o „zebră” din municipiul Brașov mai exact la Onix, în condițiile în care, pe la orele 18.00, o altă persoană fusese lovită de o mașină, la o trecere de pietoni din zona Gării Brașov. Polițiștii rutieri fac cercetări, pentru a stabili condițiile exacte în care s-au petrecut evenimentele rutiere.

De vină pentru accident nu poate fi Primăria Brașov deoarece, potrivit administratorului public al Brașovului, Miklos Gantz, citat de mytex.ro, „din punct de vedere legal, toate obligaţiile administratorului drumurilor au fost respectate, iar elementele care ţin de siguranţa circulaţiei (amenajare, marcaje, semnalizare, presemnalizare, iluminat etc) pe drumurile publice din municipiul Braşov sunt amplasate conform legii şi în urma unor decizii care se iau în comisia de circulaţie, împreună cu Poliţia Rutieră”.

Previous Story

Brasov: Continuă seria accidentelor la trecerile de pietoni. De data asta a fost rănit șoferul

Next Story

Brasov: Târg de mărţişoare în Piaţa Sfatului