Brasov: Continuă seria accidentelor la trecerile de pietoni. De data asta a fost rănit șoferul

Last Updated on februarie 4, 2016 Trecerile de pietoni nu sunt periculoase doar pentru cei care vor să traverseze. Sunt periculoase și pentru șoferi. Astăzi, în jurul orei 11, un șofer  a intrat cu maşina într-un stâlp deoarece nu a respectat distanța față de mașina din față care oprise regulamentar la trecerea de pietoni de pe strada 13 Decembrie, în dreptul stadionului Tractorul.

„Un tânăr din Braşov ce conducea un autoturism pe Bulevardul 13 Decembrie nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul care circula în faţa sa. Acesta a frânat brusc, a tras de volan la dreapta şi autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un stâlp aflat la marginea drumului”, a explicat joi, comisarul Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, citat de rttbrasov.ro.

swsswswsw

Conducătorul auto consumase alcool

În autoturismul avariat se aflau două persoane: şoferul, în vârstă de 23 de ani, şi o pasageră de 27 de ani pe locul din dreapta. Verificările cu alcooltestul au stabilit că tânărul băuse înainte de a se urca la volan.

[ads2]

„Era cineva oprit la trecerea de pietoni pe prima bandă. Pe a doua am oprit eu, că l-am văzut pe primul, şi a venit de pe prima bandă pe a doua, în viteză, şi a tras de volan să intre în stâlp”, a precizat astăzi, un şofer care a fost martor la întreaga scenă.

Echipajele de pe două ambulanţe SMURD au acordat primul ajutor celor două persoane rănite, transportate ulterior de urgenţă la Spitalul Judeţean.

Previous Story

Accident Brașov: Persoană lovită pe … trecerea de pietoni. La Gară

Next Story

Alt Accident în Brasov: Persoană lovită pe trecerea de pietoni de la ONIX