Brasov: Incendiu la Prodlacta. Doi muncitori intoxicați cu fum

Last Updated on ianuarie 17, 2016 După explozia de la Fabrica de pâine Velpitar a venit „rândul” fabricii de lactate să aibî probleme. Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, la un aparat de ventilaţie din incinta fabricii Prodlacta, din cartierul Bartolomeu.
În cîteva minute, fabrica s-a umplut de fum, iar trei autospeciale şi un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au ajuns la fabrică.

Aproximativ 20 de muncitori care se aflau la acea oră în fabrică au fost evacuaţi, doi dintre aceştia, un bărbat de 27 de ani şi unul de 60 de ani, primind ajutor de la medici la faţa locului, după ce au fost uşor intoxicaţi cu fum, informează monitorulexpres.ro. Ambii au refuzat transportul la spital, potrivit purtătorului de cuvînt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

„Se pare că incendiul, urmat de degajare mare de fum, s-a produs în urma unui scurt circuit la un aparat de ventilaţie. A ars centrala de tratare aer-ventilaţi şi tubulatura pe o lungime de 10 metri“, a spus reprezentantul ISU Braşov

Previous Story

Îndrăgostită de Brașov: O scriitoare din Anglia trăiește de șase ani într-un sat din județ

Next Story

Accident Brașov: Lovită pe pista de biciclete de o șoferiță neatentă