Accident Brașov: Lovită pe pista de biciclete de o șoferiță neatentă

Last Updated on ianuarie 18, 2016 O brașoveancă, în vârstă de 58 de ani, a fost accidentată pe pista de biciclete de un autoturism condus de o tânără de 29 de ani.
Accidentul a avut loc pe strada Iuliu Maniu, în zona Spitalului Sfântul Constantin, unde șoferița efectua o manevră de mers înapoi însă nu s-a asigurat corespunzător.

Victima a fost transportată la spital, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Braşov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul, informează bzb.ro

Un alt accident, în care au fost implicate două mașini a avut loc sâmbătă seară în jurul orei 17, după sensul giratoriu din cartierul brașovean Dârste.

Nici unul dintre pasageri nu a fost rănit în acest accident ciudat în care două autoturisme s-au întâlnit la mijlocul unui drum cu două benzi pe sens.

[ads2]

Pe pagina de FacebookAccident Brașov: Lovită pe pista de biciclete de o șoferiță neatentă 1Din Taxi au fost postate următoarele:

„În această seară, în jurul orei 17, după sensul giratoriu din cartierul brașovean Dârste a avut loc un accident cel puțin ciudat. Dacă pasagerii au scăpat cu bine nu același lucru putem spune despre autoturismele implicate.

12507473_1647025095550947_4080283888891232635_n
Cum au reușit să se întâlnească la mijlocul străzii cu două benzi pe sens… rămâne un mister”.

Previous Story

Brasov: Incendiu la Prodlacta. Doi muncitori intoxicați cu fum

Next Story

Brasov: Locuitorii din Răcădău luptă pentru derdeluș. Au ieșit cu săniile pentru că nu vor blocuri de 10 etaje pe acel loc