Rădoi, dorit ca manager general la FC Braşov, nu doar antrenor! Se va ocupa inclusiv de transferuri

Last Updated on ianuarie 5, 2016 FC Brasov vrea să îi ofere lui Mirel Rădoi postul de manager general, după modelul cluburilor din Anglia, nu doar cel de antrenor. Acest lucru înseamnă că, dacă va accepta, Rădoi se va ocupa inclusiv de politica de transferuri a clubului.
„Mirel Rădoi s-a întîlnit cu şefii lui FC Braşov, care i-au propus funcţia de manager general, adică să se ocupe de prima echipă, să supervizeze toată activitatea clubului, de la transferuri pînă la investiţii. Este o variantă, pentru că Mirel nu vrea să plece din nou în Golf, de aceea a şi refuzat o ofertă foarte bună din acea zonă.

FC Braşov este un club de tradiţie în fotbalul românesc, iar o promovare cu echipa în Liga I ar fi un pas înainte şi pentru el. Este vorba de un proiect pe termen lung, însă decizia de a accepta sau nu oferta Braşovului îi aparţine în totalitate lui Rădoi“, au spus apropiaţii lui Mirel Rădoi, citați de monitorulexpres.ro.

[ads2]

Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, spune că decizia numirii antrenorului le aparţine conducătorilor echipei, Vasile Dochiţa şi Romeo Paşcu. „Nu eu numesc antrenorul! Îi am la club pe Dochiţa şi Paşcu, aşa că ei să decidă. Pe cine vor să pună antrenor e treaba lor. Dacă ei îl vor pe Rădoi, pe el să-l pună“, a spus Neculaie.

Previous Story

Corona Brașov vs HCM Rm. Vâlcea, astăzi la Sala Sporturilor, în prima etapă a returului

Next Story

Accident: Un deputat din Brașov a ucis un pieton pe Calea București, aseară ! Acesta traversa regulamentar