Corona Brașov vs HCM Rm. Vâlcea, astăzi la Sala Sporturilor, în prima etapă a returului

Last Updated on ianuarie 5, 2016 Corona Brașov va juca astăzi, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, prima partidă din returul  Ligii Naționale la handbal feminin contra HCM Rm. Vâlcea. Meciul Coronei va fi transmis pe Digi Sport 3.

Prefațând confruntarea, antrenorul Bogdan Burcea a comentat: „Începem partea a doua a campionatului și trebuie să reparăm ceea ce am stricat în tur. Fără doar și poate trebuie să ieșim de pe teren învingători în primul meci, cu HCM Rm. Vâlcea.
Vom avea în față o echipă puțin schimbată față de turul de campionat, pentru că acum le au în lot și pe Vădineanu și Luca, jucătoare care au lipsit în meciul din tur. În afară de Georgiana Ciuciulete, care este în recuperare după operație, toate fetele sunt sănătoase iar asta nu poate decât asă ne bucure”.

Apoi, căpitanul echipei brașovene, Camelia Hotea, a menționat, pentru mytex.ro: „Vrem să debutăm cu dreptul în acest retur, unul care va fi foarte greu pentru noi. Ne dorim să arătăm mai bine decât în prima partea a campionatului. Cu HCM Rm. Vâlcea nu va fi un joc ușor, este clar că și ele vor veni cu gândul de a face un joc bun și de a lua puncte, însă noi jucăm în fața propriilor suporteri pe care nu vrem să îi dezamăgim așa că vom face totul a ne impune”.
[ads2]

În fine, Adriana Țăcălie a punctat: „Nu avem voie să pierdem jocuri, mai ales pe teren propriu, astfel că luăm în calcul doar varianta victoriei cu HCM Rm. Vâlcea. Va fi un meci de luptă, știm asta, dar suntem pregătite să obținem prima victorie din acest an. Trebuie să demonstrăm să suntem o echipă, că avem valoare și că putem urca în clasament ca să ajungem acolo unde ne dorim, pe un loc cât mai bun la finalul sezonului”.

Previous Story

Cetatea Râşnov, printre cele mai frumoase 10 CASTELE din lume pe timp de iarnă. Știai că în 1923 râșnovenii au donat Cetatea princepelui Carol al II-lea pentru a o transforma în ,,reşedinţă de odihnă, ca un loc de relaxare în acest sănătos colţ al Ţării Bârsei”?

Next Story

Rădoi, dorit ca manager general la FC Braşov, nu doar antrenor! Se va ocupa inclusiv de transferuri