Accident: Un deputat din Brașov a ucis un pieton pe Calea București, aseară ! Acesta traversa regulamentar

Last Updated on ianuarie 5, 2016 Dontu_Mihai

Digi 24 a anunțat în urmă cu câteva minute că deputatul PNL Mihai Donțu a lovit mortal un pieton care traversa Calea Bucureşti din municipiul Braşov. Tragedia a avut loc în jurul orelor 22.00. Din primele informaţii, victima a fost luată pe capotă de autoturismul înmatriculat în Braşov şi aruncată pe carosabil, suferind leziuni fatale.

„În data de 04.01.2016,în jurul orei 21.50, pe Calea București din municipiul Brașov, un bărbat de 42 ani conducea un autoturism, din direcția Brașov spre Săcele și, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul 244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, citat de mytex.ro. Comisarul nu a spus cine era la volan.

[ads2]

Cercetările în caz sunt efectuate de poliţiştii de la Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Braşov, pentru ucidere din culpă.

Previous Story

Rădoi, dorit ca manager general la FC Braşov, nu doar antrenor! Se va ocupa inclusiv de transferuri

Next Story

Deputatul din Brașov care a omorât un bătrân de 60 de ani pe trecerea de pietoni: „Nu fac declaraţii momentan”. Transmite-i un mesaj: