Brasov: TVA-ul a scazut, taxiurile cresc tarifele. 965 de taxiuri vor avea prețuri mai mari cu aceiași calitate a serviciilor

Last Updated on ianuarie 5, 2016 Scăderea TVA-ului de la 24 la 20 % nu pare să-i impresioneze pe taximetriștii din Brașov care cer modificarea tarifelor. Dacă în noiembrie anul trecut , când s-a aprobat majorarea tarifelor, doar o mică parte dintre taximetriști au schimbat tarifele, de la 1 ianuarie, nu mai puțin de 965 de șoferi au cerut modificarea prețurilor.

Astfel, două treimi dintre taxiuri vor crește tarifele la 1,73 de lei pe kilometru, pe timp de zi şi 1,93 de lei pe kilometru, pe timp de noapte. Există şi cîţiva taximetrişti care în acest moment practică tarifele maximale permise de Regulamentul de taximetrie din oraş, respectiv 2,2 lei pe timp de zi şi 3,3 lei pe timp de noapte.

Companiile mari încă rămîn la aceleaşi tarife. Martax şi Tod, care deţin împreună 328 de autorizaţii nu au depus încă nicio cerere prin care să solicite retarifarea.

Previous Story

Un deputat din Brașov a OMORÂT un om pe trecerea de pietoni. Crezi că ar fi trebuit să aibă onoare și să demisioneze, să nu-și folosească imunitatea politică în viitorul proces? Își permite Brașovul să aibă un deputat CRIMINAL?

Next Story

Brasov: Mii de pacienţi, evaluaţi de un singur doctor. Pe el cine il poate ajuta sa nu o ia razna?