Un deputat din Brașov a OMORÂT un om pe trecerea de pietoni. Crezi că ar fi trebuit să aibă onoare și să demisioneze, să nu-și folosească imunitatea politică în viitorul proces? Își permite Brașovul să aibă un deputat CRIMINAL?

Last Updated on ianuarie 5, 2016 În Brașov avem cele mai periculoase treceri de pietoni din țară. Lângă sensuri giratorii, pe drum cu limită de viteză de 70 km pe oră, care traversează 4 benzi.
În Brașov am avut în 2015 cel puțin 50 persoane lovite pe trecerile de pietoni.
În Brașov, avem primar, viceprimari, deputați, senatori, președinte de Consiliul Județean, vicepreședinți de CJ, prefect.
Ce fac politicienii orașului nostru pentru salvarea brașovenilor de pe trecerile de pietoni? NIMIC. NU le pasă, au treburi mai importante de făcut. Un politician s-a gândit, deputatul PNL Mihai Donțu, să spulbere un bărbat de 60 de ani pe trecerea de pietoni deoarece are imunitate. Ați auzit cumva să-și dea demisia pentru că a omorât un om? Nu. Cel mai probabil se gândește cum să „învârtă” ceva să scape cu suspendare.

Și se poate. Poliția Brașov a anunțat doar după 12 de ore numele criminalului. Timp de 12 de ore au trimis doar un comunicat de presă cu un cetățean care a lovit un alt cetățean.

effefe

Există soluții? Binențeles. Pasaje subterane sau supraterane.

Are cine să le pună în practică? Binențeles că nu, am stabilit mai sus că politicienii din Brașov nu au ca prioritate viața brașovenilor, au treburi mult mai importante.

De ce să bagi mulți bani în pasajele subterane când poți să asfaltezi an de an, primăvară de primăvară, aceleași străzi din oraș. Brașovenilor oricum le place iar ei, se știe, nu sunt nemuritori.

[ads2]

Accidentul s-a petrecut luni seară, pe Calea Bucureşti, în apropierea hipermarketurilor de la ieşirea din oraş, spre Săcele.  Bărbatul de 60 de ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, însă fost izbit de un BMW, condus de deputatul Mihai Donţu.

gegege

„E periculoasă, uitaţi, nici nu opresc. Şi dacă te văd, tot nu opresc şi trec pe lângă tine”, a afirmat astăzi, o braşoveancă pentru RTT Brașov. „E periculoasă trecerea. Cu un pasaj era mai bine, dincolo trebuie să mergi o grămadă pe jos. Seara e şi mai rău”, a precizat marţi, un alt pieton.

Barbatul de 60 de ani care a pierit in accident lucreaza ca agent de paza in zona si tocmai iesise din tura si se indrepta spre casa, informează știrilleprotv.ro. Bulevardul pe care s-a petrecut accidentul are 4 benzi largi si este foarte drept, ceea ce ii tenteaza pe soferi sa apese pedala de acceleratie, in ciuda faptului ca multi pietoni traverseaza spre centrele comerciale din apropiere. Limita de viteza este de 70 km/ora deci se circula destul de repede. In plus, trecerea de pietoni nu este presemnalizata, deci soferii o observa destul de tarziu, mai ales noaptea.

 

Previous Story

Deputatul din Brașov care a omorât un bătrân de 60 de ani pe trecerea de pietoni: „Nu fac declaraţii momentan”. Transmite-i un mesaj:

Next Story

Brasov: TVA-ul a scazut, taxiurile cresc tarifele. 965 de taxiuri vor avea prețuri mai mari cu aceiași calitate a serviciilor