Brasov: Explozie într-un bloc de pe Bulevardul Victoriei. O bătrână de 84 de ani a fost transportată la spital în stare gravă

Last Updated on ianuarie 10, 2016 O explozie a avut loc într-un apartament de pe Bulevardul Victoriei din Brașov azi dimineață în jurul orei 8.00. În urma exploziei nu a fost declanșat un incendiu, însă proprietara apartamentului, în vârstă de 84 de ani, a suferit arsuri de gradul I la faţă şi pe mâini.

Între timp starea bătrânei s-a agravat, ea fiind intubată şi dusă la Spitalul Judeţean Braşov.

img-20160110-wa0002

Explozia, care a afectat 12 apartamente, a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. Un perete din locuinţa femeii s-a prăbuşit, precum şi un perete comun cu apartamentul vecin.

O comisie de la Inspectoratul Teritorial în Construcţii va cerceta dacă structura blocului a fost afectată, însă la prima verificare se pare că au fost afectate doar zidurile interioare ale apartamentului respectiv, cu două camere, şi ale celui vecin.

 

Previous Story

Accident Brașov: Autobuz RAT lovit de un taxi

Next Story

Brasov: Universitatea Transilvania a sprijinit scrierea a 20 de lucrări „științifice” de către pușcăriași pentru a scăpa mai repede de închisoare. Ar trebui să-și dea demisia profesorii vinovați de acolo sau ar trebui să li se mulțumească pentru sprijin adus comunității?