Accident Brașov: Autobuz RAT lovit de un taxi

Last Updated on ianuarie 9, 2016 Vineri seara, pe strada 13 Decembrie din Brașov a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat un taxi și un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun.
Potrivit martorilor, din cauza carosabilului umed și a vitezei, un taxi a intrat într-un autobuz aparținând RAT. La fața locului, a intervenit și un echipaj S.M.U.R.D.

 

Pentru moment, oamenii legii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs accidentul de circulație, informează brasovultau.ro. Din păcate RAT Brașov nu oferă nici un fel de detalii în cazul incindentelor în care sunt implicate autobuzele.

fefef

Nu au declarat nimic nici când la sfârșitul anului trecut un autobuz a luat foc în Livada Poștei. Câte incidente crezi că au fost mușamalizate de conducerea RAT până acum?

Previous Story

RUȘINOS ! 12 Profesori din Brașov au coordonat lucrările puşcăriaşilor ca aceștia să scape de închisoare. Vezi aici lista cu profesori:

Next Story

Brasov: Explozie într-un bloc de pe Bulevardul Victoriei. O bătrână de 84 de ani a fost transportată la spital în stare gravă