Brasov: Ar trebui Mall-ul Coresi să construiască adăposturi pentru câinii vagabonzi de pe platforma Tractorul? Vezi mesajul unui brașovean pentru iubitorii de animale:

Last Updated on ianuarie 19, 2016 Mai în glumă, mai în serios, un brașovean propune asociaților de protecția animalelor să-i salveze pe câinii de pe platforma Tractorul. Terenurile de acolo au fost cumpărate de Imochan care a construit Mall-ul Coresi. Este un pic curios cum cei de la protecția animalelor protestează și cer bani doar de la primărie dar când vine vorba de un comerciant serios, ca mall-ul Coresi, nu reacționează.

Pe Facebook, Brasov: Ar trebui Mall-ul Coresi să construiască adăposturi pentru câinii vagabonzi de pe platforma Tractorul? Vezi mesajul unui brașovean pentru iubitorii de animale: 1 Turean Adrian a scris:„Salvati cainii de pe platforma Tractorul. Firma IMMOCHAN IMOB cea care a cumparat platforma Tractorul Brasov nu are nevoie de caini.
Hai sa-i salvam! Ptr toate asociatiile de caini si iubitorilor de cainii. Brasovul European”.

deded

Are curaj cineva să facă un protest împotriva mall-ului Coresi pentru că nu are grijă de câinii vagabonzi?

Previous Story

Aeroport la Brasov? Wizz Air a anunțat o cursă Cluj-București low cost. Vezi cât costă biletul. Ai renunța la tren și mașină pentru o cursă cu Wizz Air Brașov-București?

Next Story

Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara?