Aeroport la Brasov? Wizz Air a anunțat o cursă Cluj-București low cost. Vezi cât costă biletul. Ai renunța la tren și mașină pentru o cursă cu Wizz Air Brașov-București?

Last Updated on ianuarie 19, 2016 Dacă am fi avut un Aeroport la Brașov, cu siguranță am fi avut și noi parte de o astfel de veste: Curse interne low-cost cu avionul. Pentru că Ryan Air a anunțat că va intra pe piața românească începând din noiembrie, Wizz Air a decis să înceapă zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti Otopeni din iunie.
Wizz Air a anunţat că va cere doar 39 de lei pe bilet, informează digi24.ro. Cel care vrea să călătorească în prezent pe această rută are următoarele variante: merge șapte ore cu maşina, ia avionul de la TAROM şi plăteşte minim 150 de euro, ori ia trenul, merge 10 ore şi plăteşte 100 de lei.
Cât crezi că ar fi fost biletul Brașov- București cu Wizz Air?

Pe Facebook, Aeroport la Brasov? Wizz Air a anunțat o cursă Cluj-București low cost. Vezi cât costă biletul. Ai renunța la tren și mașină pentru o cursă cu Wizz Air Brașov-București? 1Elena Mocanu a postat un comentariu în care face o comparație interesantă între călătoria cu avionul și cea cu CFR.

Crisis avoided! Si avem zboruri misto si rute noi si preturi care speram sa fie decente si servicii la fel!
1. Dupa ce ieri TAP PORTUGAL a anuntat ca se retrage de pe ruta Bucuresti – Lisabona, Blue Air a anuntat azi ca redeschid ruta Bucuresti – Lisabona de 3 ori pe saptamana. Eu am mers cu ambele companii pe aceasta ruta acum 3 ani. Nu am fost incantata de conditiile de la Blue Air dar si-au mai imbunatatit serviciile de atunci. Astept cu nerabdare sa vad cu ce vin pe piata si cum va fi raportul servicii/pret!
2. wizzair.com anunta o ruta noua Bucuresti – Cluj Napoca incepand cu 22 iulie. Ei spun ca preturile sunt de la 39 lei, eu le-am gasit de la 109 lei. Sunt sigura ca se vor mai schimba preturile!
3. Ryanair ataca si ei si intra pe aeroportul din Timisoara. Vom avea si zboruri Bucuresti – Timisoara!
4. Blue Air are deja zboruri Bucuresti – Iasi.

[ads2]

In your face, CFR Calatori! Nu e ok sa faci 289 de km in 6-7 ore si sa mai dai si de cersetori cu mielul! Sper totusi ca cele 3 companii sa reziste pe piata si cu preturi accesibile!

BONUS!
TAROM anunta o oferta cu zboruri dus – intors incepand de la 79 euro! M-ar tenta Istanbul sau poate Praga?! ‪#‎divatravelling‬

Previous Story

Accident Brașov: TRIST! O femeie a fost lovită pe … trecerea de pietoni ! A murit. Binențeles, Primăria ne spune că totul este în regulă la trecerile de pietoni

Next Story

Brasov: Ar trebui Mall-ul Coresi să construiască adăposturi pentru câinii vagabonzi de pe platforma Tractorul? Vezi mesajul unui brașovean pentru iubitorii de animale: