Accident Brașov: TRIST! O femeie a fost lovită pe … trecerea de pietoni ! A murit. Binențeles, Primăria ne spune că totul este în regulă la trecerile de pietoni

Last Updated on ianuarie 19, 2016 Marți dimineață, o femeie de 60 de ani a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni dintre Calea Bucureşti şi strada Soarelui. Mașina era condusă de un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Braşov.
Potrivit putătorului de cuvânt al IPJ Brașov cms șef Liviu Naghi, preluat de brasovultau.ro, femeia lovită de mașină nu avea nici un act asupra ei astfel că, pentru moment nu se cunoaște identitate. Cel mai probabil victima mergea la cumpărături!

Poliţia municipiului a atenţionat că în oraş cel puţin 30 de zebre reprezintă un pericol atât pentru pietoni, cât şi pentru şoferi. Fie pentru că nu sunt bine iluminate, fie pentru că nu sunt marcate corespunzător.

Comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt Poliţia Braşov, pentru digi24.ro: “Colegii de la poliţia rutieră au semnalat că 30 de treceri de pietoni din municipiul Braşov nu sunt iluminate corespunzător. De asemenea, au fost semnalate mai multe aspecte cu privire la indicatoarele şi semnalizările din zona trecerilor de pietoni.”
[ads2]

Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei spun că au luat toate măsurile ca trecerile de pietoni să fie semnalizate corespunzător.
Sorin Toarcea, purtător de cuvânt la Primăria Braşov: „Am demarat acum câţiva ani un program de semnalizare cu lumină intermitentă la trecerile de pietoni din municipiul Braşov. Avem acum aproximativ 66 de treceri de pietoni semnalizate cu lumină intermitentă.”

Previous Story

Aeroportul Brașov: După 15 ani ! Primăria constituie o comisie de negociere cu instituția Consiliul Județean pentru finalizarea lucrărilor

Next Story

Aeroport la Brasov? Wizz Air a anunțat o cursă Cluj-București low cost. Vezi cât costă biletul. Ai renunța la tren și mașină pentru o cursă cu Wizz Air Brașov-București?