Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara?

Last Updated on ianuarie 20, 2016 RAT Brașov se dovedește o companie de transport cu foarte multe probleme. Potrivit presei locale, peste 100 de apeluri sunt făcute zilnic la call-centerul deschis recent. Și pe pagina de Facebook a companiei brașovenii au postat numeroase sesizări.

Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara? 1 ‎Carmen Elena  „Sunteti sub orice critica! Nu aveti nimic,dar nimic bun in structura voastra. Autobuze murdare care nu respecta orarul de circulatie, angajati nesimtiti(de parca i-a obligat cineva sa ocupe respectivul loc de munca), bilete cu doua calatorii (scuze,DOAR cu doua calatorii), abonamente pe toate liniile (scuze, DOAR pe toate liniile). Dar avem panouri electronice. Pentru ce? Era ultimul lucru pe care trebuia sa-l aveti in vedere. Ne scriem nemultumirile aici,nimeni nu se oboseste sa ne raspunda. Probabil pana cand nu ne vom incolona la sediul OPC, nu se va schimba ceva in bine.Chiar nu se sesizeaza nimeni? Nu vede nimeni cum suntem bataia voastra de joc?”

 

Tot pe Facebook, Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara? 2Stefan Marginean a postat o poză cu mesajul: „Sa fie in autobuz mai frig ca afara?”

verererere

Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara? 3Luminita Slimac în data de 19.01.2016 pe traseul liniei 23B, spre Triaj, la minus 13 grade celsius, masina de la ora 16 si cea de la 16.20 au uitat sa-si faca aparitia. exista cineva din conducerea RATBv care considera ca meritam si noi, muritorii de rand, o explicatie?
[ads2]
Cu toate că în această dimineață în Brașov erau -29 de grade, afișajul electronic dintr-o stație din Răcădău arăta  2 grade. Cu plus.
Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara? 4Vladimir Vechiu  “Doar” 2° în Răcădău..
12439075_10154007643444095_1188138948736003971_n
Brasov: Sa fie in autobuzul RAT mai frig ca afara? 5Olivia Xavier‎ „O singura masina din cartierul Tractorul pentru centru….??? ce naiba fac cei de la conducerea RAT BRASOV ????”
Pe tine cu ce te nemulțumește RAT Brașov?
Previous Story

Brasov: Ar trebui Mall-ul Coresi să construiască adăposturi pentru câinii vagabonzi de pe platforma Tractorul? Vezi mesajul unui brașovean pentru iubitorii de animale:

Next Story

Brașov. Plantare record de puieţi la Râșnov: 10.000 într-o singură zi