Accident Brasov: Tânără LOVITĂ pe TRECEREA de PIETONI! Șoferul a fugit de la locul accidentului !

Last Updated on ianuarie 21, 2016 Miercuri seara, 20 ianuarie, în jurul orei 22:00, o tânără de 32 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni în fața stației RAT Gara Bartolomeu. Binențeles, Primăria Brașov spune că la această trecere de pietoni nu sunt probleme. Nici măcar faptul că autobuzele opresc exact pe trecerea de pietoni, trecerea de pietoni nu este „împărțită de u scuar” este foarte slab luminată.

În continuare aveți comunicatul Poliției: În data de 20.01.2016, în  jurul orei 22.35, pe Calea Făgărașului din municipiul Brașov, un bărbat de 36 ani conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii și, ajungând la trecerea de pietoni din fața stației RAT Gara Bartolomeu, nu a acordat prioritate și a accidentat grav o persoană de sex feminin de 32 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital,unde a rămas internată.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului,a fost identificat ulterior și,la cererea polițiștilor, s-a prezentat la locul accidentului, în data de 21.01.2016,ora 00.05. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că autoturismul implicat în accident are  autorizația de circulație provizorie expirată din data de 19.01.2016.

[ads2]

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală gravă, părăsirea locului accidentului  și conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Potrivit administratorului public al Brașovului, Miklos Gantz, citat de mytex.ro, „din punct de vedere legal, toate obligaţiile administratorului drumurilor au fost respectate, iar elementele care ţin de siguranţa circulaţiei (amenajare, marcaje, semnalizare, presemnalizare, iluminat etc) pe drumurile publice din municipiul Braşov sunt amplasate conform legii şi în urma unor decizii care se iau în comisia de circulaţie, împreună cu Poliţia Rutieră”.

Previous Story

Un om de afaceri din Brașov a transportat cu elicopterul său mai mulţi dintre turiştii blocaţi la Bâlea Lac. Am fost plăcut surprinşi de decizia lui şi îi mulţumim pentru ce a făcut. A fost un gest neaşteptat”

Next Story

Aeroportul Brasov … mai la vară, mai la anul. George Scripcaru spune că Primăria nu se poate implica deocamdată în construcția Aeroportului. Vezi aici motivele: