Din Brașov, cerem scuze celor din București, care au plecat acasă, pentru traficul infernal de pe DN1, înghesuiala inumană din trenuri și lipsa aeroportului. PS: Când aveți timp, poate dați o fugă la Guvern, cât mai mulți, să cereți construcția Autostrăzii Comarnic- Brașov. Poate puneți și o vorbă bună și pentru construcția Aeroportului, o să vă ajute mult :)

Last Updated on decembrie 27, 2015 A devenit o tradiție ca de Sărbători bucureștenii să stea în coloană și ambuteiaje de la Brașov până la București. Ne cerem scuze pentru asta și îi rugăm, dacă au timp, să dea o fugă până la Guvern, cât mai mulți, să ceară construcția autostrăzii Comarnic-Brașov. Iar dacă tot se duc, să pună o vorbă bună și pentru construcția Aeroportului. De la noi Guvernul nu ascultă pe nimeni. nici nu are pe cine, nu avem lideri cu viziune națională care să se impună.

Adevărul.ro anunță că că turiştii care şi-au petrecut minivacanţa de Crăciun în zona de munte a ţării s-au întors acasă, astfel că pe DN1 s-a circulat cu dificultate. Mai mult, din Buşteni s-au format coloane de maşini pe sensul de mers spre Bucureşti şi spre Braşov.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a precizat că traficul rutier a fost intens pe DN1 Bucureşti – Braşov, mai ales pe sensul de mers către Bucureşti. S-a circulat în coloană între Buşteni şi Predeal. Un echipaj de poliţie rutieră a acționat în zona Dârste – Săcele (judeţul Braşov), şoferii fiind sfătuiţi să să utilizeze ruta  DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Unii au încercat să plece acasă cu trenul. Mare greșeală. Ca sardelele. Asa se plang c-au stat cei care-au ales sa vina duminica de la Brasov la Bucuresti cu personalul. Cu purcel si catel, s-au inghesuit pe holuri sau in spatiul de trecere dintre vagoane si-au ramas in pozitie de drepti ore intregi, informează stirileprotv.ro. Ajunsi la destinatie cu nervii la pamant, calatorii au rabufnit.

[ads2]

Calator: “Nu mai merg in viata mea cu trenul. Ca in Epoca de Aur ne-am simtit. In picioare, caldura, ingramaditi.”

Multumiti nu s-au aratat nici cei care au apucat totusi sa stea jos.

Calator: “Nu am apucat nici sa ma duc la baie. 4 ore. Nu aveam pe unde sa trecem.”

Dragi bucureșteni, ca să vă mai treacă supărarea,vă prezentăm un video cu Bradul de Crăciun din Piața Sfatului 🙂

Brad Craciun Brasov

Brad Craciun Brasov

Posted by Brasov cel mai frumos oras din Romania on Saturday, December 26, 2015

PS: Să nu uitați de rugămintea noastră 🙂

Previous Story

Video Brașov: Un autobuz RAT a luat FOC în trafic? Sunt călătorii în siguranță sau ne plimbăm cu „bombe“ prin oraș, în fiecare zi?

Next Story

Brașov: Fără artificii de Revelion în Piața Sfatului. Este o idee bună decizia Primăriei?