Video Brașov: Un autobuz RAT a luat FOC în trafic? Sunt călătorii în siguranță sau ne plimbăm cu „bombe“ prin oraș, în fiecare zi?

Last Updated on decembrie 27, 2015 În a doua zi de Crăciun, sîmbătă 26 decembrie, în jurul orei 19:00, un autobuz aparținând RAT Brașov a luat foc în sensul giratoriu din Livada Poștei. Potrivit martorilor, focul a pornit de la motor, minute în șir simțindu-se un miros înțepător în zonă.

Călătorii au fost imediat evacuați. Din primele informații, nu au existat victime. Autobuzul făcea curse pe linia 5 și este unul din cele relativ noi cumpărate de Primăria Brașov.

Conducerea RAT Brașov ar trebui să spună dacă acest autobuz avea revizia tehnică făcută. Sau ne plimbăm cu niște „bombe“ prin oraș, în fiecare zi?

[ads2]

Vezi aici Video:

Brasov: Autobuz RAT a luat focBrasov: Autobuz RAT a luat foc

Posted by Brasov cel mai frumos oras din Romania on Saturday, December 26, 2015

Ai încredere în autobuzele RAT?

 

Previous Story

Din Brasov pentru toți brașovenii din lume: Crăciun FERICIT ! Vezi aici un colind, dedicație specială pentru voi:

Next Story

Din Brașov, cerem scuze celor din București, care au plecat acasă, pentru traficul infernal de pe DN1, înghesuiala inumană din trenuri și lipsa aeroportului. PS: Când aveți timp, poate dați o fugă la Guvern, cât mai mulți, să cereți construcția Autostrăzii Comarnic- Brașov. Poate puneți și o vorbă bună și pentru construcția Aeroportului, o să vă ajute mult :)