Cei mai buni sportivi din Brașov au fost premiați de Consiliul Județean. Vezi aici performanțele lor:

Last Updated on decembrie 22, 2015 Consiliul Județean a decis să premieze și în acest an performanțele sportivilor și antrenorilor din Brașov. Autoritățile au luat în calcul doar performanța internațională iar sportivii Cristina Ştefan (CSU Braşov), Cristina Cimpocă (CSU Braşov), Mădălina Caia (CS Ţara Bîrsei), Tunde Balasz (CSU Braşov) şi Marius Ungureanu (CS Chelile Grădiştei) au strîns cele mai bune cifre în acest an.

La categoria copii, pînă în 14 ani, s-au evidenţiat Cristina Ştefan (CSU Braşov) la patinaj artistic-role, cu un titlul mondial obţinut la Geneva şi un argint la Grand Prix-ul Crystal Skate.

fefef

Tot la această categorie de vîrstă a mai fost fi premiată Cristina Cimpocă (CSU Braşov), tot la patinaj artistic-role, şi ea cu un titlul mondial la Mondialul de la Geneva şi un loc 3 la acelaşi Mare Premiu Crystal Skate. Cele două sportive de la CSU Braşov sînt pregătite de antrenoarea Luminiţa Ancuţa, informează Monitorul Expres.

Toţi sportivii şi antrenorii de la această categorie au primit cîte 1500 de lei.

Categoria juniorilor, 14-18 ani a fost cîştigată de Mădălina Caia, de la Ţara Bârsei, la lupte libere, cu titlu mondial la Beach Wrestling – categoria 60kg şi două locuri 3 la Grand Prix-ul de la Bucureşti ( locul 3 la juniori – categ.59kg şi locul 3 seniori-categ. 58kg). Antrenorul sportivei este Horaţiu Albu.

La această categorie premiile au fost de cîte 2000 de lei pentru fiecare sportiv şi antrenor.

[ads2]

La cadeţi, 18-21 de ani, învingătoare a fost Tunde Balasz, de la CSU Braşov (patinaj viteză Short Track). Sportiva antrenorului Petric Uhrich este cvadruplă campioană la 500, 1.000 şi 1.500 metri şi general la Cupa Europei „Danubiana Cup”, triplă vicecampioană la 1.000 şi 1.500 metri şi general la „Cupa Europei” de la Sofia, precum şi medaliată cu bronz la 500 metri la „Cupa Europei” de la Sofia. Tunde Balasz şi Petrich Uhrich au fost premiţai cu cîte 2500 de lei.

Categoria seniorilor a fost cîştigată de Marius Ungureanu, de la CS Cheilă Grădiştei, la biatlon pe role. Elevul lui Vasile Bejenariu a cîştigat Campionatul Mondial la 12,5 kilometri Pursuit şi medalia de argint la 10 kilometri Sprint. Marius Ungureanu şi antrenorul Vasile Bejenariu au fost recompensaţi cu cîte 3000 de lei.

Previous Story

”Crăciuniţa”. O tânără din Brașov este ajutorul lui Moş Crăciun în fiecare zi a anului

Next Story

Brasov: OMENIE! 1.000 de persoane nevoiaşe s-au bucurat de o masă caldă din partea Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” , Fundaţiei “Transilvania Expres”, Asociaţiei Creştine „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, Jandarmeriei Braşov şi a multor braşoveni cu suflet