Brasov: OMENIE! 1.000 de persoane nevoiaşe s-au bucurat de o masă caldă din partea Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” , Fundaţiei “Transilvania Expres”, Asociaţiei Creştine „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, Jandarmeriei Braşov şi a multor braşoveni cu suflet

Last Updated on decembrie 22, 2015 Ca în fiecare an, nevoiașii din Brașov au avut parte de o masă caldă și cadouri din partea Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Fundaţiei “Transilvania Expres”, Asociaţiei Creştine „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, Jandarmeriei Braşov şi a multor braşoveni cu suflet.

„Am iniţiat de ieri această activitate, când am avut în jur de 400 de persoane care au beneficiat de o masă caldă, plus pachete cu alimente, haine şi jucării. Toate acestea au fost donate de oameni generoşi, dar şi de sponsori cu suflet mare”, a explicat marţi, lt.col. Nicolae Uskai, de la Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmisegetuza” Braşov, pentru rttbrasov.ro. Iniţiatorii acţiunii aduc de 16 ani zâmbete pe feţele oamenilor nevoiaşi din Braşov şi din împrejurimi.

hthtt

„Încercăm să le asigurăm o porţie de mâncare caldă şi nişte pachete cu alimente, astfel încât să aibă şi ei nişte sărbători puţin mai frumoase”, a precizat astăzi, Adriana Monda, director de marketing la Fundaţia „Transilvania Expres”.

[ads2]

Sute de oameni au stat la rând în cele două zile pentru a primi două feluri de mâncare gătită, dar şi haine şi pachete cu făină, zahăr, ulei, macaroane şi lapte bătut. „Vin în fiecare an. Îmi place şi dacă ar fi zi de zi, ar fi mult mai bine. La cei 270 de lei cât am pensia, nu se poate trăi. Am primit mâncare, haine şi alimente”, a afirmat astăzi, o beneficiară a acţiunii caritabile.

Unii au venit chiar şi de la 50 de km depărtare pentru a primi acest mic ajutor. Această doamnă a venit la masa caldă din centrul civic tocmai de la Ormeniş. „Aleg şi de acolo ceva pentru copii, că am 18 nepoţi şi nouă copii”, a afirmat marţi, o doamnă. Fundaţia oferă o masă caldă pentru nevoiaşii Braşovului şi de Paşti.

Previous Story

Cei mai buni sportivi din Brașov au fost premiați de Consiliul Județean. Vezi aici performanțele lor:

Next Story

Brasov: Cvintetul Anatoly ne invită la o „Noapte de Crăciun”. Concert extraordinar la Reduta