”Crăciuniţa”. O tânără din Brașov este ajutorul lui Moş Crăciun în fiecare zi a anului

Last Updated on decembrie 22, 2015 Adriana Mirea, O tânără din Braşov cu suflet mare, este ajutorul lui Moș Crăciun în fiecare zi pentru copiii cu dizabilități. Le oferă daruri, îi scoate în aer liber la joacă sau îi duce la bazinul de înot. Toate pe buzunarul ei.

“După program merg acasă, mă îmbrac în echipament sportiv şi ies în aer liber alături de copii. Acum o facem mai rar, o dată pe săptămână, astă-vară ieşeam de mai multe ori. Facem de toate, înot, alergare, jocuri cu mingea, biciclete. Chiar dacă temperaturile au scăzut, ne continuăm activităţile şi în această perioadă”, povesteşte Adriana.

rhrhr

Tânăra spune că îşi doreşte să le dedice copiilor cât mai mult timp, mai ales pentru că micuţii cu dizabilităţi au mare nevoie de mişcare, iar părinţii multora nu au posibilităţi materiale pentru recuperarea fizică. De multe ori, tot ea este cea care le plăteşte puştilor intrările la bazinul de înot din banii ei sau din donaţiile pe care le primeşte de la colegii de serviciu.

[ads2]

“Sunt fericită dacă îi văd fericiţi. Oricine este bine venit alături de noi şi sper să găsesc mereu modalitatea de a face faţă tuturor celor care vin să se joace cu noi. Chiar în această perioadă merg să le cumpăr nişte cadouri şi o cupă pentru o competiţie pe care au câştigat-o în noiembrie, la alergare, însă unde nu au existat fonduri de premiere. Mi-au spus că îşi doresc un trofeu şi o să le fac şi această bucurie”, a mai spus .

Previous Story

Brasov: Pasaje pietonale circulare peste sensurile giratoriu? La care sensuri ar putea fi amplasate?

Next Story

Cei mai buni sportivi din Brașov au fost premiați de Consiliul Județean. Vezi aici performanțele lor: