Brasov: EXPLOZIE VIOLENTA. 17 apartamente au fost parțial distruse într-un bloc de locuințe din Zărnești!

Last Updated on decembrie 29, 2015 În această dimineață a avut loc o explozie violentă într-un bloc din Zărnești. 17 apartamente au fost parțial distruse iar o femeie rănită.  Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja victima are arsuri la nivelul feței și la mâini.

„Explozia a avut loc intr-o garsoniera aflata la etajul patru a unui bloc de pe strada Mare din Zarnesti. Din primele cercetari, se pare ca deflagratia s-a produs din cauza scurgerilor de gaz de la o butelie. Explozia nu a fost urmata de incendiu, dar au fost afectate de pe scara blocului un numar de 17 usi si sase ferestre”, a declarat, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, capitan Ciprian Sfreja, citat de stirileprotv.ro.

[ads2]

Femeia afectata de explozie era constienta in momentul sosirii echipajului SMURD, fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, pentru ingrijiri medicale, a mai spus purtatorul de cuvant.

Previous Story

(Video) RAT Brasov introduce din 4 ianuarie CARDURILE de călătorie. Vezi aici ce trebuie să faci:

Next Story

Accident Brasov: Un barbat a sarit din masina inainte ca aceasta sa fie spulberata de un tren. Norocos, a scapat numai cu zgarieturi