Accident Brasov: Un barbat a sarit din masina inainte ca aceasta sa fie spulberata de un tren. Norocos, a scapat numai cu zgarieturi

Last Updated on decembrie 29, 2015 Un barbat din Fagaras a avut prezență de spirit astăzi și a scăpat cu viața. Mașina pe care o conducea s-a oprit pe calea ferată cu putin timp inainte ca aceasta sa fie lovita de un tren de persoane care circula dinspre Brasov spre Sibiu. Accidentul s-a petrecut, marti la pranz, la o trecere la nivel cu calea ferata din Fagaras, la iesirea spre Sibiu, dupa ce soferul unui autoturism a incercat sa treaca, desi vazuse ca vine trenul.

Potrivit primelor informatii, autoturismul a avut o defectiune la motor, iar barbatul, care era singur in masina, a sarit din masina cu putin timp inainte ca aceasta sa fie lovita de un tren de persoane care circula de la Brasov spre Sibiu, informează hotnews.ro.

accident-29.12.15_03-600x338
foto: bunaziuafagaras.info

accident-29.12.15_04-600x338 accident-29.12.15_05-600x338 accident-29.12.15_06-591x600

Autoturismul BMW a fost acrosat de tren, iar soferul a scapat doar cu cateva zgarieturi in urma cazaturii.

[ads2]

“Masina a fost usor avariata, iar soferul, care era singur in masina, a suferit rani superficiale. A intervenit un echipaj SMURD, dar barbatul a refuzat transportul la spital”, a spus capitanul Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov.

Imediat după eveniment, Primăria Făgăraş a cerut printr-o adresă reprezentaților CFR să repare cât mai repede semnalizarea la nivel de trecere cu calea ferată, anunță bunaziuafagaras.info.
De asemenea, trecătorii sunt rugaţi să fie foarte prudenţi în zonă deoarece semnalizarea nu mai funcţionează.

Previous Story

Brasov: EXPLOZIE VIOLENTA. 17 apartamente au fost parțial distruse într-un bloc de locuințe din Zărnești!

Next Story

Brașov: Revelion ca în New York, în Piața Sfatului