(Video) RAT Brasov introduce din 4 ianuarie CARDURILE de călătorie. Vezi aici ce trebuie să faci:

Last Updated on decembrie 29, 2015 RAT Brașov trece la un sistem ultramodern de taxare a călătoriilor prin introducerea cardurilor. Acest lucru va duce la încasări mai mari, deoarece automatele de carduri funcționează non-stop, și va reduce cheltuielile prind limitarea numărului de casieri.  Din 4 ianuarie, braşovenii vor putea achiziţiona carduri de călătorie pe mai multe trasee. În plus vor funcţiona şi panouri de informare pentru călători, amplasate deja în staţiile RAT.

Managementul informatizat al sistemului de transport în comun în municipiul Braşov înseamnă, în primul rând, un sistem automat de taxare. Călătorii vor putea cumpăra, de săptămâna viitoare, carduri de transport. Deocamdată, se vând cartele doar pentru linia 20, spre Poiana Braşov, informează rttbrașov.ro.

Odată achiziţionat sau încărcat, cardul trebuie validat la urcarea în mijlocul de transport. Există trei tipuri de carduri. Cel „Practic” nominal, poate fi încărcat cu abonamente cu sau fără facilităţi tarifare, dar şi cu bani suplimentari prin opţiunea „portofel electronic”.

Cardul „Practic” nenominal, poate fi încărcat cu abonamente pe toate liniile şi cu portofelul electronic. În plus pentru turişti şi călătorilor ocazionali poate fi achiziţionat cardul „Rapid”.

[ads2]

„Pe viitor se cumpără un abonament nominal sau nenominal, putem cumpăra un abonament „Rapid”, pentru o zi sau pentru 10 călătorii. Important este să găsim o soluţie împreună cu dumneavoastră să determinăm braşovenii să treacă la noua metodă de taxare pentru că este mult mai simplă şi facilă şi controlabilă”, a explicat astăzi Miklos Gantz, administratorul public al Braşovului.
Vezi aici cum trebuie să procedezi cu cardurile:

Cum ți se pare noul sistem?

Previous Story

Brasov: Iarna a venit … la patinoar. Vezi aici Video:

Next Story

Brasov: EXPLOZIE VIOLENTA. 17 apartamente au fost parțial distruse într-un bloc de locuințe din Zărnești!