Accident Brasov: O maşină de poliţie a ajuns cu roţile în sus. Vezi cum a fost posibil:

Last Updated on decembrie 14, 2015 Un accident în care a fost implicată o mașină de poliție a avut loc în cartierul brașovean Noua. Poliţistul aflat la volan, angajat al Secţiei 4 din Noua, a rămas fără permis de conducere şi a fost sancţionat de colegi cu amendă în valoare de 315 de lei şi trei puncte de penalizare pentru neacordare de prioritate.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma accidentului provocat de un polițist care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism.

fefe

gegeeg

Testarea cu aparatul etilotest a dovedit că nu consumase alcool. Conducerea IJP BV a dispus în acest caz efectuarea unei anchete administrative, informează rttbrasov.ro.

[ads2]

Accidentul spectaculos, nesoldat cu victime, a avut loc puţin după ora 13.00, în cartierul Noua, la intersecţia străzilor Prunului şi Laminoarelor.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Mihai Sturzu si-a adus aminte ca este brasovean si-i cere premierului Dacian Ciolos bani pentru finalizarea lucrarilor. De la Victor Ponta nu a avut curaj sa ceara

Next Story

Brasov: Tânărul care a vrut să mituiască un polițist de la Rutieră cu un BMW X6 a fost ARESTAT pentru 30 de zile. Marian Godina: ”Se pare că nici banii și nici „beamveul” nu l-au ajutat să scape”