Aeroportul Brasov: Mihai Sturzu si-a adus aminte ca este brasovean si-i cere premierului Dacian Ciolos bani pentru finalizarea lucrarilor. De la Victor Ponta nu a avut curaj sa ceara

Last Updated on decembrie 14, 2015 Mihai Sturzu și-a adus aminte că este din Brașov și, după ce și-a dat demisia din PSD, s-a gândit să-și facă un pic de reclamă locală pe tema aeroportului. El declară că a depus un amendament la bugetul național prin care îi cere lui Dacian Cioloș bani pentru finalizarea lucrărilor la Aeroport. Ca un bun politician ce este, evită cu talent să spună de ce nu i-a cerut bani premierului Victor Ponta pentru lucrări. Probabil în mandatul lui Ponta, Brașovul nu avea voie la aeroport și cine era Sturzu să-și contrazică șeful?

De ce a început Mihai Sturzu campania cu aeroportul? Simplu, vrea și el la Primărie. Și nu că nu ar avea șanse. Cu o campanie deșteaptă și un Scripcaru candidând din partea PSD sau independent (la PNL nu mai are voie) el îi poate dezmorți pe brașoveni, sătui de actualii politicieni.

„Aeroportul Internațional Brașov va fi primul aeroport construit în România după 1989. Brașoveni, haideți să susținem împreună acest proiect. Am depus un amendament la Bugetul pentru 2016 prin care cer 40 de milioane de lei pentru aeroport. Aseară, în ședința Comisiei de Buget Finanțe a fost respins. Mai avem o șansă miercuri, la votul final pentru buget. Puneți presiune pe fiecare parlamentar la care puteți ajunge, indiferent de partid sau de județul din care vine pentru a susține acest amendment. Brașov pentru România!” a spus Sturzu.

 

Pe Facebook, Dan Ghita Dan Ghita de la RTT a scris:  Sunt 100% de acord ca ne trebuie aeroport dar am si eu un amendament : daca Guvernul Ponta ne-a dat “flit” de ce crezi ca tehnocratii vor fi mai buni ? Este o simpla intrebare ! Imi doresc aeroport si pe tema asta am facut, chiar prea multe, emisiuni de tv. Daca nu este tema de campanie electorala este perfect dar daca simt cea mai mica urma de “bolsevism electoral” atunci vei afla inca o data ca decolarea este benevola iar aterizarea obligatorie !

[ads2]

De bun simț a comentat Doru ȘupealăDoru Șupeală Ba uite că eu nu sunt de acord: înainte de a mai băga vreun leu în acea groapă fără fund, unde deja s-au cheltuit bani pentru două aeroporturi și există doar o fâșie de beton, trebuie să existe un audit serios, să știm unde suntem, unde s-au dus banii, cine răspunde și să se constituie o echipă managerială stabilă care să își asume acest proiect, fiindcă tot soiul de politruci întâmplați la butoane au făcut numai prostii și porcării până acum.

Oricum nu se vor da banii acum, așa că mai bine ceri o anchetă a Curții de Conturi și a DNA și încerci să aduni o echipă de oameni capabili și responsabili care să aibă o viziune și un plan sănătos pentru aeroport. Și să îl gândească la standarde de 2020, fiindcă aia este o dată realistă de punere în funcțiune la parametri integrali.
Nu știm cât va costa până la final și de ce, dar mai băgăm 40 de milioane, așa, aiurea, în el? Pe ce se duc banii ăștia, precis, ce se face MUSAI de ei, CINE GARANTEAZĂ ASTA?
Aeroportul va costa mai mulți bani DUPĂ ce va fi gata, câțiva ani, până va reuși să adune un trafic suficient cât să își acopere costurile, așa că de la un plan pe 10-25 de ani trebuie pornit, cu oameni care știu ce vorbesc, nu cu aristotei, ochi, comani, macedonschi și alți cretinei politici care habar n-au ce înseamnă treaba asta.
Previous Story

Accident Brasov: Gravidă în 7 luni transportată la spital după ce două masini s-au ciocnit

Next Story

Accident Brasov: O maşină de poliţie a ajuns cu roţile în sus. Vezi cum a fost posibil: