Brasov: Tânărul care a vrut să mituiască un polițist de la Rutieră cu un BMW X6 a fost ARESTAT pentru 30 de zile. Marian Godina: ”Se pare că nici banii și nici „beamveul” nu l-au ajutat să scape”

Last Updated on decembrie 14, 2015 Un tanar din Brasov, băut la volan și fără permis de condus a încercat să mituiască un polițist cu un BMW X6. Tanarul de 24 de ani provine dintr-o familie instarita si nu de putine ori s-a laudat pe Facebook cu abilitatile lui de sofer. Politistul de la Serviciul Rutier nu numai ca nu s-a lasat induplecat, dar a si raportat imediat faptul ca i s-a oferit mita o masina de cateva zeci de mii de euro, informează stirileprotv.ro

Procurorii anticoruptie au organizat un flagrant. Acum, tanarul prins fara carnet si un prieten care a intermediat afacerea sunt arestati preventiv pentru 30 de zile si au dosare penale pentru dare de mita.

fefefe

Zilele trecute, Pe Facebook, polițistul Brasov: Tânărul care a vrut să mituiască un polițist de la Rutieră cu un BMW X6 a fost ARESTAT pentru 30 de zile. Marian Godina: ”Se pare că nici banii și nici „beamveul” nu l-au ajutat să scape” 1 Marian Godina a scris: Se pare că nici banii și nici „beamveul” nu l-au ajutat să scape… În data de 10.12.2015, un polițist de la Biroul Rutier Brașov a refuzat să primească un BMW X6, ce îi era oferit pentru a nu-i întocmi dosar penal unei persoane care conducea în timp ce se afla sub influența alcoolului și fără a avea permis de conducere. Persoana a fost reținută și prezentată Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

[ads2]

Iar DNA-ul a transmis u comunicat:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 decembrie 2015, a suspecților AL-JENABI ALI-EDUARD și DOGAR NICOLAE FLORIN, cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

În data de 10 decembrie 2015, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard, cu sprijinul suspectului Dogar Nicolae Florin, a oferit cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X 6, unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Autovehicul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de suspectul Al – Jenabi Ali-Eduard și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital.

Anterior, suspectul Al – Jenabi Ali – Eduard a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat.

Previous Story

Accident Brasov: O maşină de poliţie a ajuns cu roţile în sus. Vezi cum a fost posibil:

Next Story

Brasov: OFICIAL! S-a deschis prima parcare multietajată, subterană şi supraterană. Vezi cat este tariful: