Brasov: Vrei ca Tâmpa sa fie impodobit asa? Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov …avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului..

Last Updated on noiembrie 13, 2015 dddddddddddddd

Brașovul se pregătește de sărbătorile de iarnă. În oraș, primăria a început să monteze decorațiunile care vor fi aprinse oficial, ca în anii trecuți, pe 6 decembrie.

Pe Facebook a apărut o propunere interesantă. Muntele Tâmpa să fie împodobit cu becuri iar instalația luminoasă să aibă forma unui brad.

 

Brasov: Vrei ca Tâmpa sa fie impodobit asa? Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov ...avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului.. 1Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov …avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului..
O sa-i propun lu’ nea Scripcaru…
Cine e cu mine ???
Brasov: Vrei ca Tâmpa sa fie impodobit asa? Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov ...avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului.. 2Raluca FurtunăHaideti sa facem asta!
Andrei PichiuAndrei Pichiu Mie chiar mi-ar place 
Cristian BesliuCristian Besliu Eu sunt….cu tine
De departe, cel mai spectaculos va fi şi în acest an, bradul de Crăciun din Piaţa Sfatului.
[ads2]
Pentru împodobirea bradului se vor folosi 50 de şiruri luminoase cu led-uri de câte 20 de metri. În total, 9.000 de becuri şi 200 de flashuri vor lumina pomul de Crăciun. În plus, vor fi amplasate 40 de sfere luminoase 3D şi 60 de conuri luminoase. Pe vârfurile crengilor vor fi montate 250 de şiruri de ţurţuri iar vârful va fi unul dinamic.
Previous Story

Brasov: Fara artificii de Ziua Nationala? Prefectura spune fara, Primaria inca tace. Alexandru Sonel: Acu’ eu nu vreau sa fiu cinic,da’ daca mureau 60 de oameni in accident de autobuz,urlam cu totii “fara autobuze in Brasov”

Next Story

Brasov: De la 1 decembrie vei sti exact in cat timp soseste autobuzul RAT