Brasov: De la 1 decembrie vei sti exact in cat timp soseste autobuzul RAT

Last Updated on noiembrie 13, 2015

Toate cele 119 staţii din oraş vor fi dotate cu panouri electronice pe care călătorii brașoveni vor găsi informaţii în legătură cu programul maşinilor de pe liniile care opresc în staţiile respective și vor vedea cât timp mai au de aşteptat până la sosirea următorului autobuz.

Proiectul, finanţat cu fonduri europene, prevede, de asemenea, şi reamenajarea refugiilor, dar şi instalarea a 30 de automate de bilete în oraş, de unde călătorii să poată cumpăra cardurile simple de călătorie. Cei care au nevoie de abonamente, îşi vor putea cumpăra din 12 puncte din oraş carduri personalizate, informează rttbrasov.ro

„Până la sfârşitul lunii ne-am propus să finalizăm acest proiect, astfel încât din luna decembrie, proiectul de e-ticketing să fie funcţional în Braşov. Pe lângă introducerea cartelelor şi a sistemului de informare din staţii, există şi posibilitatea monitorizării traficului. Mijloacele de transport vor fi dotate cu GPS, astfel încât să existe o comunicare mult mai bună între nevoile călătorilor şi ceea ce oferă Regia Autonomă de Transport”, a explicat vineri, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

[ads2]

Vezi aici Video:

Proiectul de modernizare a transportului în comun are o valoare de 23 de milioane de lei fără TVA

Previous Story

Brasov: Vrei ca Tâmpa sa fie impodobit asa? Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov …avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului..

Next Story

FELICITARI ! Jandarm din Brasov premiat de ONU