Brasov: Fara artificii de Ziua Nationala? Prefectura spune fara, Primaria inca tace. Alexandru Sonel: Acu’ eu nu vreau sa fiu cinic,da’ daca mureau 60 de oameni in accident de autobuz,urlam cu totii “fara autobuze in Brasov”

Last Updated on noiembrie 13, 2015 Untitled-1

Alba Iulia și Cluj-Napoca au decis ca de Ziua Națională, 1 Decembrie, să renunțe la focul de artificii în semn de respect față de victimele incendiului din clubul Colectiv.

În Brașov, Prefectul Mihai Mohaci a declarat pentru mytex.ro că anul acesta nu vor avea loc focuri de artificii.  „Nici vorbă! Nici măcar una!”. Interesant este că Primăria, organizatoarea evenimentului, nu a reacționat până acum la această problemă, așa cum a făcut-o de exemplu primarul Clujului:

„Am decis să nu mai fie organizate focuri de artificii de 1 Decembrie, ca o formă de respect, compasiune şi solidaritate cu victimele de la clubul Colectiv şi cu familiile lor.

Este o chestiune de bun-simţ să anulăm focurile de artificii în condiţiile în care, din nefericire, ne mai mor tineri în urma acestui tragic eveniment. Vom analiza într-o şedinţă viitoare a Consiliului Local posibilitatea legală ca banii aferenţi costurilor artificiilor să fie direcţionaţi către sprijinirea victimelor sau a familiilor acestora” a declarat Emil Boc.

[ads2]

Brașovenii pe Facebook nu prea sunt de acord cu interzicerea artificiilor:

Anca PetreAnca Petre Fără artificii de 1 dec dar sper sa nu va vina vreo idee sa fie petiție și fără pom de Crăciun în piata sfatului sau fără artificii de revelion.. Ca deja o dam în penibil. La urma urmei idioțenia a ucis oamenii aia nu artificiile
Irofte IonIrofte Ion De acord cu 01.Decembrie.
Ama Lia NeaAma Lia Nea Daca niste prosti au distrus vietii,nu inseamna ca toti pirotehnisti sint prosti si neautorizati.Artificile sint frumoase,ne plac mereu,nu?.Si rock ul ne place ,la fel si concertele .Dar organizate ca lumea
Dumitru ArseneDumitru Arsene Spre ce ne îndreptăm?! Renunțăm la artificii,la pom de Crăciun, la Crăciun, la Decembrie, la iarna și ne multumim cu ce ne ramane. Adică NIMIC, ptr. oameni de…
Meggy HaidautuMeggy Haidautu mâine, poimaine auzi
nu mai zboara nici un avion din Romania, pt. ca s-au intamplat atatea……..
frate, cand e sa mori, mori
Alexandru SonelAlexandru Sonel Acu’ eu nu vreau sa fiu cinic,da’ daca mureau 60 de oameni in accident de autobuz,urlam cu totii “fara autobuze in Brasov”?Toate lucrurile au rostul lor.Din punct de vedere al economiei banilor este OK.
Ana Otilia FilipAna Otilia Filip Foarte de acord.banii cheltuiti in focuri de artificii sa fie dati celor nevoiasi,
Previous Story

Brasov: Noi sensuri unice de circulatie in centrul orasului pana la 1 decembrie

Next Story

Brasov: Vrei ca Tâmpa sa fie impodobit asa? Mo Ca: Chestia asta se poate face la noi in Brasov …avind ca virf sigla orasului.. si sa fie vizibil din Piata Sfatului..