Brasov: Noi sensuri unice de circulatie in centrul orasului pana la 1 decembrie

Last Updated on noiembrie 13, 2015

foto: Andrei Paul
foto: Andrei Paul

Regulile de circulație de pe anumite străzi din centrul Brașovului vor suferi modificări, până cel târziu la începutul lunii viitoare. Această decizie vine ca urmare a deschiderii parcării etajate de la Spitalul Militar.

În noua configurație se va introduce sens unic pe porţiunea din B-dul Eroilor care face legătura Magazinul Star şi Modarom, de asemenea pe strada Ecaterina Varga se va introduce sens unic dinspre magazinul Star, cu descărcare pe străduţele secundare care fac legătura acesteia cu Str. Pictor Pop.

Pe acestea se va putea circula doar dinspre Ecaterina Varga spre Pictor Pop, având în vedere lăţimea carosabilului, informează bzb.ro

Nu în ultimul rând, odată cu deschiderea parcării vor fi finalizate şi lucrările din intersecţia de la magazinul Star.

[ads2]

„Porţiunea din dreptul Magazinului Star al străzii Dobrogeanu Gherea, va avea patru benzi de circulaţie, nu trei ca până acum lucrările la ultima dintre ele fiind acum în curs de finalizare.

Trei benzi vor fi pe sensul de mers spre Prefectură, dintre care două vor direcţiona şoferii înainte, iar una va asigura accesul pe Strada Nicolae Bălcescu, spre dreapta. A patra bandă va fi în sens opus”, a explicat Șeful Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Braşov, Attila Radnoti.

Previous Story

Brasov: Publicitatea agresiva pe strazi a fost amendata de Primarie. 12 magazine gasite in neregula

Next Story

Brasov: Fara artificii de Ziua Nationala? Prefectura spune fara, Primaria inca tace. Alexandru Sonel: Acu’ eu nu vreau sa fiu cinic,da’ daca mureau 60 de oameni in accident de autobuz,urlam cu totii “fara autobuze in Brasov”