Brasov: Publicitatea agresiva pe strazi a fost amendata de Primarie. 12 magazine gasite in neregula

Last Updated on noiembrie 12, 2015 mumuummmmmmmm

Poliția locală Brașov a amendat 12 magazine pe strada 13 Decembrie, zona Onix – Făget, pentru că nu au respectat prevederile Regulamentului de reclamă şi afişaj, adoptat de către Consiliul Local încă din 2006.

Viceprimarul Ciprian Bucur a solicitat Poliţiei Locale derularea unor controale atât în ceea ce priveşte respectarea normelor de desfăşurare a activităţii de publicitate, cât şi dacă deţin acord de funcţionare.

„În această zonă, în perioada 29 septembrie – 12 octombrie, au fost inspectate 12 magazine, verificându-se respectarea amplasării mijloacelor de publicitate şi dacă deţin aviz pentru publicitate temporară ori respectă precizările din aviz şi din documentaţia tehnică, act care stă la baza eliberării avizului.

Aceste societăţi îşi făceau practic publicitate agresivă prin amplasarea de bannere sau panouri de reclamă fără a avea vreo autorizaţie în acest sens”, a explicat viceprimarul, citat de bzb.ro

Acţiunile de control în ceea ce priveşte publicitatea stradală agresivă au continuat şi în perioada 19 – 26 octombrie 2015 pe Calea Bucureşti, Carpaţilor, Gării şi Toamnei, unde au fost controlate 17 magazine. Au fost aplicate zece sancţiuni, iar valoarea totală a amenzilor a fost de 10.500 de lei.

Previous Story

Judecatorii din Brasov i-au luat o casa lui Klaus Iohannis. Presedintele României a ramas cu 5 case

Next Story

Brasov: Noi sensuri unice de circulatie in centrul orasului pana la 1 decembrie