Propunere: „1 Decembrie la Brasov FARA ARTIFICII!” Esti de acord?

Last Updated on noiembrie 10, 2015 Untitled-1

Tot mai multe persoane consideră că în urma accidentului din Clubul Colectiv, unde focul a pornit de la artificii, ar fi nepotrivit ca de Ziua Națională să avem spectacol de artificii. De explu, municipiul Alba Iulia a decis să renunțe la artificii și să doneze banii. Aceași propunere este discutată și la Cluj.

În Brașov a apărut o petiție care poate fi semnată aici „1 Decembrie la Brașov FĂRĂ ARTIFICII!”. Mai jos aveți textul petiției:

Vrem ca municipalitatea brașoveană să renunțe la spectacolul de artificii cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE și să aloce banii familiilor victimelor și reniților din clubul COLECTIV.

Prefer să știu că banii pentru spectacolul pirotehnic ajung la familiile răniților și victimelor. NU AVEM NEVOIE DE ARTIFICII, NU NE AJUTĂ CU NIMIC.

Alba Iulia a făcut aceste demers!

[ads2]

Consilierii din Alba Iulia au renunțat la artificiile de 1 DECEMBRIE și vor aloca contravaloarea spectacolului PIROTEHNIC victimelor din clubul COLECTIV.

HAIDEȚI SĂ SEMNĂM ȘI SĂ PUTEM PRESIUNE PE EDILII ORAȘULUI SĂ DONEZE BANII!

Este doar un mic gest prin care ne putem arăta compasiunea față de familiile îndoliate și îndurerate. Spectacolele pirotehnice sunt foarte scumpe!

Previous Story

Brasov: Cladirea istorica in stil Art-Nouveau de pe Republicii va fi refacuta anul viitor

Next Story

Un preot din Brasov se roaga zilnic pentru victimele din Colectiv. Canta si el la chitara. Nu heavy metal, ci folk