Brasov: Alarma FALSA privind prabusirea unui ELICOPTER. Mai multe echipaje SMURD, de descarcerare si de Politie s-au deplasat degeaba la locul „prabusirii”

Last Updated on octombrie 18, 2015 verrrr

Duminică după-amiază, 112 a primit un apel că un elicopter s-a prăbușit lângă localitatea Tărlungeni. Echipaje SMURD, de descarcerarea ISU, polițiști, s-au deplasat la locul prăbușirii. Degeaba. Apelul a fost fals.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, o persoana din localitatea Tarlungeni a sunat la 112 pentru a sesiza faptul ca a vazut un elicopter prabusindu-se, duminica, in jurul orei 14.00, insa s-a dovedit a fi o alarma falsa, transmite Mediafax.

“Am fost sesizati de un localnic ca s-ar fi prabusit un elicopter in zona Tarlungeni. Au fost demarate cautarile, dar nu s-a confirmat informatia”, a spus Sfreja.

In zona indicata s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, de descarcerare si Politie, iar un elicopter a survolat zona, insa echipele de cautate au fost retrase ulterior.

Previous Story

Brasov: SCANDAL in Piata Sfatului. Târgul „Piata Taraneasca” a fost suspendat partial la doua ore de la deschidere

Next Story

Accident Brasov: Femeie lovita de un taxi pe trecerea de pietoni. „Doamna trebuia sa sara peste 4 metri ca sa ajunga acolo”