Accident Brasov: Femeie lovita de un taxi pe trecerea de pietoni. „Doamna trebuia sa sara peste 4 metri ca sa ajunga acolo”

Last Updated on octombrie 19, 2015

12112354_941978325841590_8599910633409842892_n

Un accident a avut loc duminică seara în jurul orei 19.30 pe  Carpaților. O femeie a fost lovită de un taxi pe trecerea de pietoni iar potrivit martorilor, de vină ar fi șoferul: „Doamna trebuia sa sara peste 4 metri ca sa ajunga acolo”.

Mai jos vă prezentăm câteva comentarii care au însoțit fotografia de la accident postată de Robert Lazar pe Facebook:

Robert Lazar Robert Lazar Doamna trebuia sa sara peste 4 metri ca sa ajunga acolo, deci putin probabil sa-i fi sarit taximetristului in fata. Ramon, eu sunt convins ca tu ai fost la fata locului si ai vazut toata intamplarea!
Moloci Ramon Moloci Ramon Nu Robert , n-are rost sa ne ofensam. Doar ca sunt foarte multi pietoni care cred ca este dreptul lor si au prioritate daca exista trecerea de pietoni. Educatia pietonilor lipseste cu desavarsire , de multe ori nici macar nu se asigura , altii nu aproximeaza nici eventuala traversare in timp util si maxima siguranta.. despre asta vorbesc, nu ma asteptam sa ma iei la misto.
Robert Lazar Robert Lazar Nu mă ofensez. Ți-am răspuns așa pentru că te-ai cam grăbit să împarți vina, deși nu știi sigur ce s-a întâmplat acolo. Cum de altfel nu știu nici eu 100% ce s-a întâmplat. Eu doar am afirmat ce e 100% sigur: femeia a fost lovită pe trecere de un taximetrist de la Martax.
Am totuși relatarea unui martor care a zis că taximetristul a trecut în viteză de mașina lui și a tăiat calea unei mașini care venea dinspre giratoriu. Nici relatarea martorului nu e 100% sigură, dar tot e mai mult decât o presupunere.
P.S. Crezi că dacă suntem buni amici trebuie să ne menajăm unul pe celălalt? Dimpotrivă, trebuie să fim constructivi, nu subiectivi și să ne susținem afirmațiile cu argumente pertinente.
Cristian Vintila Cristian Vintila Legea prevede prioritate pentru pietoni, pe trecerea de pietoni! CE NU SE INTELEGE! Am fost instruit sa ma uit dupa pietoni si cand acestia sunt pe trotuar si au o traiectorie spre trecerea de pietoni, adica arata intentia de a traversa. Din pacate asta a fost la scoala de soferi in germania si acolo n-am putut intra in examen-ul de 45 min pana cand nu am exersat sa constientizez pietonii. Problema sunt soferii si organele abilitate inapte care atesteaza capacitatea soferilor. Impart vina in aceeasi masura acelor organe abilitate care au oferit atestat de sofer taxi unui sofer care nu stie sa conduca(abilitatea de a respecta in tocmai codul rutier), doar sa manuiasca un automobil.
Cristi AlexCristi Alex Da , am văzut aceasta scena urata. Se vede clar vinovatul in acest caz dar vreau sa adaug ca nici cu oamenii care sar pe trecere ca oile nu îmi este rusine! Sper sa fie bine!
Sebastian MargelSebastian Margel Bine ar fi daca s-ar pune semafor cu buton pentru pietoni la toate trecerile si In felul asta ar fi mai organizat si daca se gaseste vreun cretin sa treaca aiurea, problema lui…mai multi ochii, mai multa atentie si mai multi martori.
Previous Story

Brasov: Alarma FALSA privind prabusirea unui ELICOPTER. Mai multe echipaje SMURD, de descarcerare si de Politie s-au deplasat degeaba la locul „prabusirii”

Next Story

Brasov: Tanarul de 27 de ani dat disparut de doua saptamani, a fost gasit decedat in padurea din zona Metrom