Brasov: Tanarul de 27 de ani dat disparut de doua saptamani, a fost gasit decedat in padurea din zona Metrom

Last Updated on octombrie 19, 2015 veeev

Un tănăr a fost dat dispărut pe 9 octombrie  după ce a plecat dimineața de acasă și nu a mai dat nici un semn de viață. Nu avea telefonul la el, câteva zile la rând nu a intrat pe Facebook. El se întorsese de curând din străinătate, unde fusese la muncă.

 

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a vedea dacă este vorba despre un accident, o sinucidere sau o crimă. Legiştii urmează să afle cauza morţii, informează adevarul.ro.

„În data de 17.10.2015, tânărul a fost găsit decedat, în pădurea din zona Metrom a municipiului Braşov. Cadavrul a fost şi transportat la Serviciul Medicină Legală Braşov  în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru stabilirea împrejurărilor excate în care s-a produs decesul“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Previous Story

Accident Brasov: Femeie lovita de un taxi pe trecerea de pietoni. „Doamna trebuia sa sara peste 4 metri ca sa ajunga acolo”

Next Story

Brasov: PERCHEZITII la Brintex. ANAF vrea sa faca ordine cu operatiunea „Cristal”