Brasov: Locuri de munca pentru branduri de lux in mall-urile din Paris, Londra, Frankfurt, Stuttgart, Amsterdam, Berlin, Milano

Last Updated on octombrie 28, 2015 nynyyyy

Tinerii brașoveni au ocazia de a lucra în oraşe precum Paris, Londra, Frankfurt, Stuttgart, Amsterdam, Berlin, Milano, în unele dintre cele mai mari şi luxoase shopping mall-uri din Europa. Agenția internaţională de recrutare resurse umane, Passing Through Jobs, caută la Braşov tinerii ambiţioşi care îşi doresc joburi în străinătate cu salarii care variază între 1.500 şi 2.500 de dolari, la acestea adăugându-se comisioane şi bonusuri speciale.

Unele dintre branduri se oferă să plătească biletul de avion, unele au bonusuri şi alte beneficii. Cu toate acestea, agenţia se ocupă mereu de nevoile de relocare ale candidaţilor şi oferă cele mai bune opţiuni de cazare, în apropierea locului de muncă.

Acesta este un avantaj pentru tinerii hotărâţi, care caută mai mult decât simple joburi în străinătate.

„Este o provocare pentru viitorii profesionişti. Nu este uşor să lucrezi în vânzări, dar cu siguranţă este un job cu o răsplată pe măsură pentru cei care ştiu să îşi canalizeze resursele şi energia către cel mai bun rezultat: vânzarea propriu-zisă.

Beneficiile sunt imediate, banii sunt foarte buni, şansa este unică”, spun reprezentanţii agenţiei, într-un comunicat, preluat de bzb.ro.

[ads2]

Brandurile de lux au o abordare de retail diferită de alte branduri asemănătoare. Aceştia se bazează foarte mult pe prezentarea produsului şi pe interacţiunea cu clienţii. Iar acesta este motivul pentru care este nevoie de personal în aceste magazine.

Aceste branduri de lux aleg să vorbească direct cu clienţii şi să îşi promoveze clienţii prin demonstraţii în locul unei reţele mari de distribuţie şi promovare.

Previous Story

Brasov: Peste 5 ani orasul va fi BLOCAT. Nu se va mai putea circula in mai multe intersectii. Primaria se gandeste la un pasaj subteran de la SIF pana la Casa Armatei. Vezi care sunt intersectiile problema:

Next Story

Aeroportul Brasov. Vot FINAL! S-a APROBAT transferul terenului in proprietatea Consiliului Judetean. Ne mai trebuie 50 de milioane de euro si-l facem!